Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

U wilt ook zo lang mogelijk gebruik maken van uw vloer. Het is tenslotte een grote investering! Regelmatig zorgen voor uw vloer is belangrijk voor het behoud van een mooie vloer.
Wij adviseren u om minimaal 1 keer per jaar groot onderhoud uit te laten voeren. Daarnaast helpt regulier reinigen ook bij het verlengen van de levensduur.

Het dagelijks onderhoud van een vloer bestaat uit stofzuigen, stofwissen en moppen van de vloer. Maar wanneer we het over echt vloeronderhoud hebben, gaan we toch een stapje verder Kurtas BV heeft ook vloerspecialisten rondlopen die u graag helpen bij het professionele vloeronderhoud van uw vloer. Denk hierbij aan het deskundig reinigen en onderhouden van een houten, PVC, (natuur)steen, linoleum, marmoleum of marmeren vloer. Maar ook voor het onderhoud van een tapijt vloer staan zij voor u klaar.

Elk onderhoudsplan maken wij op maat, waarbij wij uiteraard rekening houden met bijzondere wensen. Westerveld heeft jarenlange ervaring op het gebied van vloerreiniging. We werken met professionele en milieuvriendelijke producten en materialen. Voor het periodiek vloeronderhoud zetten wij een speciaal vloerenteam in dat louter bestaat uit ervaren en goed opgeleide vakmensen!

 Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan 
 vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op